xScatta Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Cześć z tej strony xScatta, a więc tak z kilkoma kolegami założyliśmy serwer naszym celem, który jest prawie skończony jest. Roleplay taki z własnymi zasadami wszyscy gramy normalnie bez wyzwisk sami(my i wy)wybieramy miasto(a) Roleplay i jak dobrze pójdzie to jedno rozegranie Roleplay idzie kilka dni pozatym u nas jedynym limitem jest 1. W miarę ogarnięte Roleplay ( no przynajmniej rozumowanie /me i podstaw ). 2. Skype z mikrofonem. 3. Minimalnie 10 lat. (ustaliłem to, ponieważ nie spotkałem nigdy kogoś, kto ogarnia a posiada poniżej 10 lat ) W razie pytań czy chęci dołączenia piszcie na skype: piotrdawno Pozdrawiam xScatta PS. Wszystkie skrypty takie jak system domów i aut itd. zostały już zrobione przeze mnie. ( jeżeli chcecie ss'y ze skryptów to napiszcie )
dzek (varez) Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Chyba minimalnie 18 lat - bo od tej grupy wiekowej jest GTA San Andreas Wrzuć jakieś screenshoty, zawsze to jakaś zachęta. No i jakieś IP do podłączenia?
xScatta Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Screeny Ip podam dopiero po skype bo nie chce nie ogarów dlatego muszę z każdym porozmawiać Screeny trochę ucieło dlatego żeby zobaczyć cały trzeba kliknąć "Otwórz grafikę w nowej karcie"
Recommended Posts