xScatta Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Cześć z tej strony xScatta, a więc tak z kilkoma kolegami założyliśmy serwer naszym celem, który jest prawie skończony jest. Roleplay taki z własnymi zasadami wszyscy gramy normalnie bez wyzwisk sami(my i wy)wybieramy miasto(a) Roleplay i jak dobrze pójdzie to jedno rozegranie Roleplay idzie kilka dni pozatym u nas jedynym limitem jest 1. W miarę ogarnięte Roleplay ( no przynajmniej rozumowanie /me i podstaw ). 2. Skype z mikrofonem. 3. Minimalnie 10 lat. (ustaliłem to, ponieważ nie spotkałem nigdy kogoś, kto ogarnia a posiada poniżej 10 lat ) W razie pytań czy chęci dołączenia piszcie na skype: piotrdawno Pozdrawiam xScatta PS. Wszystkie skrypty takie jak system domów i aut itd. zostały już zrobione przeze mnie. ( jeżeli chcecie ss'y ze skryptów to napiszcie ) Link to comment
dzek (varez) Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Chyba minimalnie 18 lat - bo od tej grupy wiekowej jest GTA San Andreas Wrzuć jakieś screenshoty, zawsze to jakaś zachęta. No i jakieś IP do podłączenia? Link to comment
xScatta Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 Screeny Ip podam dopiero po skype bo nie chce nie ogarów dlatego muszę z każdym porozmawiać Screeny trochę ucieło dlatego żeby zobaczyć cały trzeba kliknąć "Otwórz grafikę w nowej karcie" Link to comment
Recommended Posts