KubasGC Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Siemanko. Panowie, jak zbindować inny klawisz pod push to talk? Ściągnąłem resource voice i tam jest domyślnie pod Z. Muszę to jednak przepisać na nowo dla własnych celów. Ale ten klawisz nie koniecznie mi odpowiada. Także czy jest możliwość ustawić binda na push to talk, aby przy wchodzeniu na serwer zmieniał się? Link to comment
Mefisto_PL Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 https://wiki.multitheftauto.com/wiki/BindKey Spróbuj z tym pokombinować. Link to comment
KubasGC Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Napisałem już sporo skryptu, wiem że taka funkcja istnieje. Ale nie wiem jak konkretnie zmienić to jedno. W ustawieniach sterowania MTA jest wpisane coś takiego: voiceptt:1 i w miejscu klawisz Z. Chcę zmienić tylko ten przycisk na inny, jest taka możliwość od strony serwera? Czy trzeba zmieniać ręcznie w ustawieniach? Link to comment
KubasGC Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Doszedłem do tego. Należało to zrobić tak: bindKey(source, "k", "down", "voiceptt", "1") bindKey(source, "k", "up", "voiceptt", "0") Może komuś się przyda. Do zamknięcia. Link to comment
Recommended Posts