Guest Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Cześć wszystkim! Mam problem odnośnie jeden aplikacji, mianowicie po odpaleniu gry Multi Theft Auto wyskakuje mi błąd "Instrukcja spod 0x45443031 odwołuje się do pamięci pod adresem 0x45443031. Pamięć nie może być written". 1. Oczyszczałem komputer przez: CCleaner i Dr.Web CuteIT. 2. Czyściłem rejestr przez: CCleaner. 3. Czyściłem komputer z robactwa przez: AdwCleaner. 3. Sprawdzałem pamięć RAM przez: Diagnostyka Pamięci Systemu Windows (0 błędów). 4. Sprawdzałem pamięć RAM przez: MemTest86 na bootowalnym pendrive ( 0 błędów). Oczyszczałem też programem ComboFix, przez który później nie mogłem odpalić żadnej aplikacji, ale restart komputera pomógł rozwiązać problem. Po odpaleniu aplikacji mam do wyboru kartę graficzną, ale "Standart NVIDIA", "Alternate NVIDIA", "Standart Intel" etc. nie zmienia błędu. Dopiero po włączeniu "uruchom ze zgodnością" ... systemu ( byle jakiego ) zmienia błąd i jest "Pamięć nie może być read". Reinstalowałem grę dwa razy i dalej ten sam błąd. ComboFix: "http://wklej.org/hash/fe991454d90/ . Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Link to comment
Recommended Posts