Multi Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Witam. Wczoraj okradli mój serwer RPG i nwm co można im zrobic nwm co zrobili lecz maja moje wszystkie pliki z serwera prawie nic im nie działa tylko licznik paliwo itp bo plikow po stronie serwa nie da sie ukrasc dlatego lecz nwm co mogę im zrobić żeby tego licznika i paliwa nie mieli. Zgłosić ich na policjie raczej nie bo mnie wyśmieją. Lecz podałem się za kogoś innego i powiedziałem że ja skrypter i on chciał żebym zrobił mu panel policji to zamiast panelu wysłałem mu skrypt że jak wpisze komende /usun to sie usuna wszystkie skrypty i sie usunely tylko on reinstala zrobil i wgral je spowrotem;/ co robic!?? Nazwa tego serwera : Polski Serwer Zycia Złodzieje to: DanoneK i Anonimek. POMOCY! Link to comment
Wielebny Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Co możesz zrobić? Przede wszystkim, nie przejmować się tym. Potraktuj to jako komplement - na tyle to zrobiłeś dobrze, że inni zaczęli się na Tobie wzorować. A poza tym, czy Ty byłeś autorem tych skryptów? Link to comment
Multi Posted October 26, 2013 Author Share Posted October 26, 2013 Tak sa to nasze skrypty adminow Serwera Polskiego RPG nawet System Towarow nasz ukradl. Link to comment
dzek (varez) Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Nic nie możesz zrobić. Po prostu nie poświęcaj się bezużytecznej walce i pracuj dalej nad własnym rozwojem Chyba jeszcze nikt kariery na kradzionych skryptach nie zrobił, więc i tak zniknie niedługo. Link to comment
Recommended Posts