XFawkes Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Oferuję stworzony przeze mnie gamemode do MTA polegający na rozwożeniu towarów do określonych lokacji. Skrypt w całości pisany przez 1 osobę + zasoby z community. Gamemode jest sprawny i zdolny do działania, jednak polecałbym kontynuację. GAMEMODE: > współpraca z bazą danych MYSQL > frakcje: policja, pogotowie, pomoc drogowa, taxi > firmy: Petrol, FreshLogistic, Tartex, SLCompany > każda frakcja ma dostęp do własnego panelu, spawnu, pojazdów > gracze mogą wzywać frakcje za pomocą specjalnego panelu > policja może wystawiać mandaty, korzystać z fotoradaru i ważyć ciężarówki na specjalnych wagach > pogotowie uzdrawia graczy i pomaga w przypadku wypadku drogowego > pomoc drogowa ma dostęp do holowników, które potrafią holować uszkodzone prywatne, firmowe i domyślne pojazdy, które następnie można naprawić > taxi ma dostęp do mapy na której po wybraniu przez klienta wyświetla się cel podróży > firma petrol rozwozi paliwa do stacji paliwowych > każdy członek firmy ma dostęp do panelu firmy, gdzie może wpłacić pieniądze na konto firmowe i przejrzeć historię transferów, szef decyduje o pensji i nagrodach > system Viatool zbiera tzw. impulsy za przejazd, które kupuje się w automatach > system wypadków to realistycznie działający system powodujący utratę przytomności > rozbudowany system domów umożliwia graczom mieszkanie i wynajmowanie mieszkań a administracji do tworzenia nowych mieszkań za pomocą komendy /dcr > system prywatnych pojazdów pozwala graczom na kupno i stałe posiadanie własnych pojazdów, które zachowują kolor i pozycję > system wielu postaci pozwala na posiadanie wielu postaci na jednym koncie > naczepy TIRów w MTA mają problemy z synchronizacją, ten gamemode nie ma z tym problemu - został rozwiązany MAPA: > Wielka mapę zawierającą ponad 7800 dodatkowych obiektów urozmaicających San Andreas. > Dodano 3 nowe wyspy > Większość magazynów załadunkowych jest dekorowana obiektami > Nowe bazy załadunkowe > Dodane przydrożne stacje paliwowe > Wszędzie dostęp do automatów sprzedających Viaboxy działające w systemie Viatool > Las Smoleński > Utrudnienia drogowe > Domek na drzewie > Blokady, szlabany uniemożliwiające skracanie dróg > Bramki na autostradach systemu Viatool > Podpisane i nazwane magazyny zgodnie z ich umiejscowieniem COMMUNITY: > admin > runcode > zasoby do kontrolowania servera przez internet ([web]) > zmodyfikowane chatbubbles > dxspeedometer > glue > helpmanager > interiors > joinquit > killmessages > zmodyfikowane mabako-services > mapmanager > maximap > scoreboard > shader_dynamic_sky 89 SCREENSHOOTÓW losowo wybranych lokacji ukazujących potęgę mapy 30 SCREENSHOOTÓW ukazujące podstawowy wygląd działającego servera Cena do uzgodnienia prywatnie: [wymoderowano] Link to comment
Wojak Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Czy ten zasób ma jakiś związek z tym serwerem: http://funtruck.xaa.pl/ bo miejsca pokazane na twoich zdjęciach wygląają identycznie jak mapa tamtego serwera: Link to comment
XFawkes Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Mapę załadunków dostałem od gracza i wygląda na to że to jedna i ta sama mapa. (Ja nie zajmowałem się wprowadzaniem danych do gamemoda) a o tym serwerze nigdy wcześniej nie słyszałem. Załadunki dodaje się i usuwa w map editorze. Link to comment
Marley Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Proszę administrację o usunięcie tematu. Dlaczego? Puma po prostu ukradł mapę. Autorem danej mapy jestem ja - Marley i Puma sprzedaję ją bez mojego pozwolenia. Po prostu oszust. Pozdrawiam. Link to comment
dzek (varez) Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Panowie, proszę o pm-ki: Marley - podaj jakiś dowód autorstwa, bądź więcej szczegółów XFaweks - wytłumacz się z tematu z perspektywy posta Marleya Link to comment
Recommended Posts