drdre9516 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Witam Mam problem w gamemodzie A/D Aspekt taki że w niektórych broniach np deagle,pompa skin po celowaniu(Prawy przycisk myszy) staje w miejscu i nie da się ruszyć.Jak to wyłączyć? Link to comment
Wielebny Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Czy chodzi o celowanie i chodzenie? Prawdopodobnie masz za niski skill broni. Nie wiem czy Twój gamemod w jakiś sposób to reguluje, jeśli nie to odpal zasób defaultstats i powinno być ok. Link to comment
drdre9516 Posted August 18, 2013 Author Share Posted August 18, 2013 chodzi mi o to ze gdy chce aby pokazał się celownik (ppm) to gdy strzelam to skin stoi w miejscu nie można na boki przesuwać sie skinem Jak zrobić te defaultstats bo ja cały czas SAMP i dopiero poznaje MTA Link to comment
Wielebny Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Zaloguj się na konto które ma prawa do startowania zasobów i wpisz w konsoli start defaultstats Link to comment
drdre9516 Posted August 18, 2013 Author Share Posted August 18, 2013 nic nie daje przytrzymuje ppm i chce sie poruszac na boki to nadal nic (klawisze A,D) Link to comment
drdre9516 Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 To ma jakiś związek z FPSami bo do FPS 71 skin normalnie się rusza a jak się ustawi na 72 i wyzej to stoi w miejscu Link to comment
zixxonx Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Przecież ludzkie oko i tak nie zobaczy dobrze siedemdziesięciu klatek/s więc po co tyle? Link to comment
Mate_ Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 To gra, a nie film, sam silnik jakby działał szybciej i płynniej i gra jest bardziej responsywna, nawet jeśli nie widać tyle klatek. Link to comment
Recommended Posts