golanu21 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 (edited) DAU GAMEMODUL CU ZOMBIE NUMAI PENTRU SECTIUNEA ROMANA , 70% terminat EDITED D Edited August 6, 2013 by Guest Link to comment
Unknown76 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 DAU GAMEMODUL CU ZOMBIE NUMAI PENTRU SECTIUNEA ROMANA , 70% terminat EDITED D De ce iti doresti chiar asa de mult rangul de moderator de recurgi la astfel de manevre? Si mai mult decat atat, eu n-am niciun drept sa decid moderatorul sectiunii. Link to comment
golanu21 Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Ce rang wtf...mane eu te+am intrebat daca vrei gm-ul... ....mane daca nu ma vreti voi astia cu experienta ca moderator scriu acolo ca renunt pur si simplu si va las sa va bateti pe rang..decat sa imi pierd prietenia si cu axel si cu tine (bine cu tn nu prea am vb..dar daca te afli la sec romana te-am lo-at ca un tovaras) Link to comment
_sEEk_ Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Lasa ma. Saracu vroia sa dea gm la unu dintre voi , dar voi o faceti pe desteptii. Si rangu de moderator sunteti paranoici sa mor eu, cand am vazut postu nici nu imi trecea prin cap de chestia asta( postu e editat nene, originalu se adresa doar lui QuantumZ , deci nu poti sa zici ca era pt rang) Si golane, iti recomand sa nu il dai. Link to comment
Unknown76 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Lasa ma. Saracu vroia sa dea gm la unu dintre voi , dar voi o faceti pe desteptii.Si rangu de moderator sunteti paranoici sa mor eu, cand am vazut postu nici nu imi trecea prin cap de chestia asta( postu e editat nene, originalu se adresa doar lui QuantumZ , deci nu poti sa zici ca era pt rang) Si golane, iti recomand sa nu il dai. Golanu, eu nu am nimic cu mine, chiar am fost transparent in tot acest timp si te respect ca pe toti ceilalti, daca vroiai sa ma intrebi (din cate vad din titlu, nici nu prea ai fost explicit) puteai sa-mi trimiti un PM, nu sa creezi atata zarva pe forum. Daca vrei sa faci public gm-ul ramane la atitudinea ta desi nu ar strica un server unic de zombie. Ce rang wtf...mane eu te+am intrebat daca vrei gm-ul.......mane daca nu ma vreti voi astia cu experienta ca moderator scriu acolo ca renunt pur si simplu si va las sa va bateti pe rang..decat sa imi pierd prietenia si cu axel si cu tine (bine cu tn nu prea am vb..dar daca te afli la sec romana te-am lo-at ca un tovaras) Eu nu am pe ce rang sa ma bat, am scris in Section Moderator ca nu-mi doresc sa fiu moderator. Link to comment
golanu21 Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Lasa ma. Saracu vroia sa dea gm la unu dintre voi , dar voi o faceti pe desteptii.Si rangu de moderator sunteti paranoici sa mor eu, cand am vazut postu nici nu imi trecea prin cap de chestia asta( postu e editat nene, originalu se adresa doar lui QuantumZ , deci nu poti sa zici ca era pt rang) Si golane, iti recomand sa nu il dai. Golanu, eu nu am nimic cu mine, chiar am fost transparent in tot acest timp si te respect ca pe toti ceilalti, daca vroiai sa ma intrebi (din cate vad din titlu, nici nu prea ai fost explicit) puteai sa-mi trimiti un PM, nu sa creezi atata zarva pe forum. Daca vrei sa faci public gm-ul ramane la atitudinea ta desi nu ar strica un server unic de zombie. Ce rang wtf...mane eu te+am intrebat daca vrei gm-ul.......mane daca nu ma vreti voi astia cu experienta ca moderator scriu acolo ca renunt pur si simplu si va las sa va bateti pe rang..decat sa imi pierd prietenia si cu axel si cu tine (bine cu tn nu prea am vb..dar daca te afli la sec romana te-am lo-at ca un tovaras) Eu nu am pe ce rang sa ma bat, am scris in Section Moderator ca nu-mi doresc sa fiu moderator. toata chestia pentru care vreau sa dau gm-ul este pentru ca nu am ajutor...am facut 70% din gamemode singur.. si mai ma ajutat axel la 2-3 scripturi... Link to comment
Recommended Posts