doggy888 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Witam wszystkich, mam problem z wejść na serwer. Sprawdziłem porty na zaporze, reinstal SA i MTA i bez rezultatów. Kiedy wchodzę na serwer ma laga i to wygląda jak "timeout" Co ciekawe, mam ten problem tylko na jedny, serverze inne działają Co to może być? Link to comment
MACIEKW89 Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Witam! Wchodząc na ten serwer czekałeś na "odlagowanie" troszkę dłużej czy zrezygnowałeś odrazu? Ja na przykład jak wchodzę na mój serwer mam lagi takie ja właśnie "timeout" czasami mi się ten lag dociągnie do 30 min, po tym czasie gram normalnie, zero lagów. Mam tak tylko na swoim serwerze o dziwo. Sprawdzałeś liczbę graczy na tym serwie kiedy tam wchodziłeś? Jeżeli jest równa 0 to możliwe że to wina serwera..i jest on, że tak powiem zepsuty.. Czekamy na wypowiedź mądrzejszych odemnie..powodzenia Link to comment
doggy888 Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 Ja mam tak że po 2 lekundach w grze mam laga i wszystko stoi, czat przesuwa się ale 1 zdanie co 15-20 sekund a na serverze zawsze jest +15 osób Link to comment
Wielebny Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Podaj adres tego serwera, zobaczę jak to wygląda ode mnie. Link to comment
doggy888 Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 mtasa://176.9.44.136:22003 Link to comment
Wielebny Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Nie doświadczyłem żadnych problemów na tym serwerze, ciężko mi stwierdzić co może być przyczyną u Ciebie. Spróbuj napisać do osób prowadzących ten serwer, możliwe że bedą zainteresowanie sprawdzeniem i usunięciem tego problemu. Link to comment
doggy888 Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Samo się naprawiło po jakimś czasie... Nie wiem o co z tym chodzi ale ważne że działa Dzieki za chęci Link to comment
Recommended Posts