Jump to content

Comunitatea Romanilor MTA

asulee

Recommended Posts

Când am început serverul, eram 4 Români pe MTA, Eu, Dreen, Andy(Cristian Radulescu), și Hiro(nu mai joacă) . Serverul a început pe versiunea mabako paradise(Numee era Romania RPG), reușind un record de 24 de jucători (minune, că până atunci nu auzisem de niciun alt român pe MTA) După ce Hiro a descifrat baza de date de la vG, am schimbat tema serverului în RP și am făcut RP Basic, pana ce am reușit să făcem o bază de ~70 jucățori. Atunci dacă îmi amintesc bine apăruse RPP-ul și ceva servere Freeroam și se închisăse acel server de Race(scapă numele). Pentru a reuși acel record de 111 jucători, am avut intuiția de a asimila în vR serverele de Freeroam existente, incluzând RPP-ul. După ce această unificare a luat sfârșit (datorită unui wipe) i-am oferit RPP-ului host pentru o vreme îndelungată unde am mers din ce în ce mai jos, iar aici s-a format acea impresie falsă că MTA este doar moduri, mașini, DM, etc care a atras copii de 12 ani și a alungat membrii maturi ai comunității. Deci, da, este o acuzație clară, RPP = infestația cu copii de 12 ani. vR-ul încercând mereu să îi educe să învețe RP și păstrând RP-erii buni. Nu vreau să par sfânt sau să ridic vR-ul în slăvi, dar faptele vorbesc. De v-or mai apărea câteva servere de RP făcute de copii de 12 ani care nici RP nu știu, interesu meu față de comunitatea Românească de pe MTA va pierii. Prefer un monopol cinstit decât un oligopol murdar.

Avem câteva variante la care m-am gândit.

Prima ar fii un multigamemode format din toate Gamemode-urile cu succes din comunitatea Românească pe MTA în același server. Practic după ce intri pe server alegi pe ce vrei să joci: Roleplay, Freeroam, Race, etc (Aici aparent niște copii râzgâiați ca Dany, nu vor accepta deoarece ei vor să conducă un server, nu o parte a unui server)

A doua variantă ar fii mai multe servere în aceeași comunitate, dar mie nu îmi surâde deoarece nu am chef să am 20 jucători pe un RP și să intre copii de pe un Freeroam să îmi îndemne RP-erii să intre pentru niște moduri de mașini..

A treia variantă și probabil cea care se va întâmpla dacă nu punem mână de la mână, și minte la minte, să făcem ceva, este de a rămâne cum este acum, și încet, încet să se dezintegreze unitatea părții Românești de MTA de până acum, și să înceapă un "război" al "care are mai mulți jucători" (cum se întâmplă pe SAMP)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ți-am oferit host, te-ai realizat, iar serverul meu era la pământ din cauza serverului tău. vR, pentru o perioadă mare de timp în care era în parteneriat cu RPP a fost considerat serverul/comunitatea copiilor de 12 ani. De aceea nu vreau să mai am de a face cu grămada da de copilași, printre care ești și tu. Mare greșeală făcută de mine că te-am ajutat. Nu-i de mirare că cerșeai parteneriatul cu mine și încă îl cerșești. Face it, te-am crescut, m-ai tras în jos. Ăsta e adevărul, gol goluț, și îl știi foarte bine.

Mah,ai avut 90-100 de jucatori dupa ce mi-ai luat hostul si nu am mai avut treaba cu tine! Nu mai da tu vina pe alti. Si atunci daca eu sunt copilas tu ce esti ma? Cum a zis si seek veziti de treaba ta si dute in coltul tau. Si in plus aia 120 de jucatori care iai avut in SF nu iai facut tu pe toti si ca tu sa ai playeri aia eu am inchis RPP-ul ca sa vina la tine toti si o parte din ei au si donat! Considera ca banii aia au fost de la mine pentru host ce mare chestie. Si daca zici ca vR-ul a ajuns asa,de ce nu mi-ai zis atunci,la fel si cu parteneriatul! Daca nu ma vroiai puteai sa imi zici si plecam dracu,nu sa imi zici tu dastea acuma. Cu ce dracu sa te trag in jos? Pur si simplu lumea nu a mai vrut sa joace pe RP si gata! Nu ca te-am tras eu in jos,si plus nici nu aveam cu ce deci nu mai comenta ca nu e totul ca tine.

Pe bune acum? Mai și comentezi? Ai copiat și liniuța dintre vr și gaming, până și server statistics din semnătură aici pe forum ai copiat și mai ai tupeul să comentezi. Deaia nu făcem noi nimic, din cauza celor ca tine, care nu au părere propie, conduși de societate, nu știu să gândească corect, n-au imaginație, niște roboți conduși de instincte ca niște vaci la păscut. Când ai să îțî dai seama ce ai greșit, atunci să vii să comentezi, când ai să știi că ai dreptate 100% atunci să vii să comentezi, până atunci poți să stai în banca ta.

STOP FLAMING

Daca vrem sa facem ceva, opritiva din certurile voastre patetice , treceti peste trecut si hai sa facem ceva mare si bun. Ok?

EDIT: Sa stii ca nu erai doar tu , servere si playeri( poate multumita mie , cine stie :D ) erau si inainte , daca nu erai in stare sa cauti cuvantul "ROMANIA" e problema ta...