CCreative Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Czesc. Chcialbym wam zaoferowac Siebie jako pomocnika/skryptera. Biore bardzo male ceny ( 3,69zl ) SMS-em, lub przelewem. Moje prace mozecie znalesc na community, pod nickiem CCreative ) Pozdrawiam. GG : 9034240 Link to comment
dzek (varez) Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Niskie ceny, niska jakość Proszę, nie nastawiaj się na zyski, a rozwijaj swoje umiejętności. Piszesz skrypty ekstremalnie proste, kopiując po części pracę innych, po części dopisując własne, kod piszesz niesformatowany. Nic ponad kilkunastolinijkową pierdółkę nie zrobisz - a już oczekujesz zarobku. Trochę nieładnie. Napisz chociaż jedną misję czy coś w tym rodzaju, wtedy to ma sens. A teleporter i zmiany skinów to są zwykle drugie lekcje tutoriali lua. Link to comment
CCreative Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 z calym szacunkiem, ale wszystko co robie na community, robie w 5 min, bo nie ma sensu dawac czegos co wymaga duzo wysilku nie majac z tego nic. Rozumiesz chyba o co mi chodzi ? Link to comment
dzek (varez) Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 nie do konca - nie dość że masa osób wrzuca tam fajne rzeczy i żyje z tym, to jeszcze skoro się oferujesz do pracy, w dodatku za pieniądze - to pokaż, że coś potrafisz Link to comment
CCreative Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 ale ja nie jestem kazdy ^^ Wszyscy maja inna zasade dzialania, ja jedynie pokazuje "pelne oblicze" gdy wykonuje zamowienia. Pozdrawiam Link to comment
dzek (varez) Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Nie, to dowód na to, że niewiele umiesz. Jakbyś nie napisał nic o community to by było ok, ale skoro próbujesz się chwalić takim czymś to znaczy, że ratujesz się czym możesz. Mam powoli wrażenie, że sam siebie wkręcasz Link to comment
CCreative Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Po co te sprzeczki, daj mi skrypt ktora mam ci napisac ( z funkcjami ktore rzadko wystepuja na wiki itp ) a ja ci go napisze -.- Tylko zebys tego nie wykorzystal na potrzeby wlasnego serwera.. Link to comment
Mefisto_PL Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Tylko zebys tego nie wykorzystal na potrzeby wlasnego serwera.. Napisał to do Global Moderatora.. człowieku, z czym do ludzi. Link to comment
dzek (varez) Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Nie mam serwera, od 3 lat nie uruchomiłem MTA. Jestem już zbyt stary na to - i na tyle doświadczony, żeby rozpoznać początkującego. Przeczytaj ten mój post: viewtopic.php?p=589146#p589146 Ja nikogo nie krytykuję za robienie pierwszych kroków w lua - to bardzo fajnie, z Polski jest wielu utalentowanych skrypterów, kolejny się przyda - ale naciąganie kogoś na kasę, nie posiadając wiedzy - tego nie poprę. Ani nie poprę zapierania się na argumenty. Link to comment
CCreative Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 Tylko zebys tego nie wykorzystal na potrzeby wlasnego serwera.. Napisał to do Global Moderatora.. człowieku, z czym do ludzi. jest wielu ludzi, ktorzy nawet jako administratorzy czerpia korzysci z uzytkownikow, wiem to bo duzo w zyciu przeszedlem jesli chodzi o tego typu fora A co o DZEK, ja takze jestem stary, mam 29 lat zone i dzieci, ale to ze probuje komus pomoc skryptujac jemu serwer to nie jest zla rzecz, i nie powinienes krytykowac moich prac, bo nie widziales wszystkich. Link to comment
Mefisto_PL Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 ale to jest oficjalne forum MTA, chyba wiedzą kogo biorą.. Link to comment
dzek (varez) Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 A ja mam pra-pra-prawnuczki, zrobione z kosmitami... Masz rodzinę i 30-tkę na karku, a programujesz i chcesz za to TRZY ZŁOTE? Pogrążasz się... Link to comment
CCreative Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 Stary, zaczynasz mnie irytowac, bo jako globalny moderator nie powinienes sie wpierniczac w moje sprawy, bo to co robie i za ile to robie to juz jest wylaczanie MOJA sprawa nie twoja. Nie wiesz na co te pieniadze ida. Swoja droga moze i 3 zl, lecz sumujac rocznie kwote zarobku wychodzi ladna suma.. Link to comment
Mefisto_PL Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 emm.. wcale nie. Dajmy na to userpanel na serwery DD/DM, Ty dostaniesz za to 54 zł, a ja dostanę 180 zł, a mimo to kupują ode mnie Mniejsza cena na polskiej scenie oznacza mniejszą jakość, mniejsza jakość oznacza mniej klientów, a mniej klientów oznacza mniej pieniędzy. ( Post nie ma na celu obrazy, tylko Cię uświadamiam co robisz ) Link to comment
CCreative Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 A jednak mam wielu klientow ktorzy sa zainteresowani sa cena. Wiesz, duzo jest serwerow ktorzy potrzebuje 1-2 skryptow do zrobienia i taka cena im odpowiada Link to comment
XFawkes Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Sorry za offtopa ale Masz rodzinę i 30-tkę na karku, a programujesz i chcesz za to TRZY ZŁOTE? Pogrążasz się... Rozwaliłeś mnie tym tekstem Link to comment
Recommended Posts