overused Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Tak jak w nazwie tematu, Poszukuje modyfikacji RPG, szukalem juz praktycznie wszedzie i nigdzie nie moge znalezc. Z gory dziekuje za pomoc P.S. Sory za ort. Ale temat pisze z telefonu. Link to comment
MACIEKW89 Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Witam! Znalazłem po 2 minutach szukania gamemode (nazwałeś to skryptem). Ten gamemode jest tworzony na bazie danych MySQL. Mam nadzieję, że sobie poradzisz. SKRYPT KRADZIONY Jeśli chodzi o serwer (jeżeli go posiadasz) chętnie pomogę w skryptowaniu. Oczywiście zadarmo. Pozdrawiam, MACIEKW89 Link to comment
overused Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 prosiłbym o kontakt. GG:25609453 Link to comment
dzek (varez) Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 @overused - nie korzystaj z pomocy @MACIEKW89 - jest to kradziony skrypt. Konsekwencje mogą być różne - od zablokowania Twojego serwera po odpowiedzialność karną. Największy legalny gamemod rpg to chyba mabako: https://github.com/mabako/mta-paradise Więcej gamemodów i ew. jakieś dodatkowe skrypty możesz znaleźć na https://community.multitheftauto.com/ Sprawdź też ten dział forum: viewforum.php?f=108 Link to comment
overused Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 @dzek(varez) jest problem z tym Vallhalla, po wgraniu na ftp, Serwer nie chce się włączyć. Link to comment
dzek (varez) Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Nie otrzymasz pomocy z kradzionym skryptem, dalsze próby skończą się banem na forum (i zablokowaniem tematu i usunięciem danych kontaktowych) Link to comment
MACIEKW89 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Przepraszam, niewiedziałem że ten GM może być kradziony....nie udostępniłbym tutaj do niego linku gdybym wiedział. Thx za wiad Link to comment
Recommended Posts