Mabashi Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Siema, zakupiłem panel by X!ti, ale nie mam żadnych "instrukcji" co mam dodać do destructionderby.lua itd... Proszę was o sprecyzowanie swojej wypowiedzi oraz podanie linii i kodu. - Shop map. - Otrzymywanie kasy za pierwsze miejsce. Inne rzeczy związane z nim działają idealnie (można to tak ująć). Kontakt: PM - najlepiej tu Mail: [email protected] - oraz tu Skype: Mabashi666 - rzadko wchodzę... GG: 10806264 - to samo co wyżej Link to comment
Wielebny Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nie mam pojęcia co to za panel, nigdy o nim nie słyszałem. Rozważałeś zapytanie o to osoby która Ci go sprzedała? Link to comment
Mabashi Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Nie mam już kontaktu z tą osobą w tym problem... ;/ P.S. Panel jest na podstawie NeXTreme (Edytowany przez X!ti) Link to comment
Mefisto_PL Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Popytaj, bo są osoby które mają z nim kontakt. Link to comment
Recommended Posts