MAQ Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Witam! Mam taki problem. Jakiś czas temu MTA mi elegancko działało, jednakże musiałem reinstalować GTA i usunąłem również MTA. Dziś ściągam, na nowo instaluję. Zainstalowałem, chcę wejść a tu wyskakuje mi takowy komunikat: Could not start Grand Theft Auto: San Andreas. Please try restarting, or if the problem persists,contact MTA at www.multitheftauto.com. [Error 193: %1 nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.] Proszę Was, drodzy użytkownicy tego forum, a zwłaszcza rodacy i pomoc. Pozdrawiam, MAQ! Link to comment
dzek (varez) Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Możliwe, że to działanie wirusa, który uszkodził Ci jakiś plik wykonywalny/bibliotekę (niestety, nie dowiemy się jaki, bo zamiast %1 powinna być nazwa pliku, a jej nie ma..). Popytam u deweloperów czy mają jakieś lepsze pomysły, ale dla mnie na 95% to działanie wirusa. Edit: Działa Ci single player? Poza tym jak korzystasz z jakiejś pirackiej wersji GTA to także może Ci nie działać. Link to comment
MAQ Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Działa. Zły folder z grą wybrałem przy instalacji ... Link to comment
Recommended Posts