MatXpl Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Witam! Mam na sprzedanie gamemoda RP/RPG! Gamemod jest napisany w 100% przeze mnie, a w nim: -System logowania/rejestracji -System ID -System SCORE -Tankowanie pojazdów na stacjach paliwowych (Truckerzy mogą uzupełniać paliwo na stacjach) -Truck System -System domków (kup/sprzedaj/opłać czynsz) -System samochodów (każdy samochód ma właściciela, paliwo, specjalny GUI wyświetlany podczas jazdy itp.) -System frakcji - Policja, Taxi, Pomoc Drogowa, Pogotowie, Salon, każda frakcja ma specjalny panel do zarządzania. Lider danej frakcji może dodawać do niej graczy, zwalniać, oraz dawać wypłatę. -System wypadków - przy mocnym uderzeniu autem, tracimy przytomność, jeżeli nie ma na serwerze nikogo w frakcji pogotowie czekamy 60 sekund. Gamemod posiada inne atrakcje, ale po szczegóły proszę pisać tu: gg: 11305574 email: [email protected] Jestem gotów udzielić kilku poprawek, a później aktualizacji jeżeli zdecydujesz się na ten gamemod ! POZDRAWIAM ! Link to comment
Mefisto_PL Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Jak już chcesz coś sprzedać to daj zrzuty ekranu, bo taki gamemode można zrobić z samych podstaw na wiki , bądź prostych skryptów community przerobionych, a no i bez ceny chyba nic nie sprzedasz. Link to comment
Recommended Posts