Taquito Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Witam, czy jest możliwość wyzerowania swoich punktów na danym serwerze (lub we wszystkich serwerach), bez potrzeby reinstalowania windowsa? Link to comment
Mefisto_PL Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Spróbuj założyć nowe konto, jeśli to nie pomoże to chyba musisz zmienić serial. Link to comment
dzek (varez) Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 @Mefisto_PL: Może coś się zmieniło od tych 2 lat, ale jak ja byłem aktywny to serial był po to, żeby się go nie dało zmienić, nawet po reinstalacji systemu. Wiem, że się da, to się raczej wiąże z pewnymi niedogodnościami i najlepiej jest zaakceptować fakt, że 1 komputer = 1 serial na stałe. @Taquito: Jeżeli nie jest to kwestia założonego konta na serwerze, no to najprościej będzie poprosić administrację danego serwera o reset danych - dane z serwerów nie są zapisywane ani na Twoim komputerze, ani nikt z forum czy kądkolwiek nie ma do nich dostępu - tylko właściciel serwera. Link to comment
Mefisto_PL Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Mam 1 komputer i kilka razy miałem zmianę serialu, nie wiem od czego, ale no niestety tak było. Link to comment
Recommended Posts