Allentus Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Zdravo braco balkanci. Igram MTA vishe od godinu dana,pa sam resio da se prestavim I ovde,inace sam Moderator u SAURu. Ima nas dosta I drago mi je zbog toga. Inace sam HTML/PHP/CSS Scripter I dobar Photoshop Designer. Sad ucim i LUA,napravio sam neke male resurse.. Pa ako vam treba nesto kazite!
xTravax Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 ja trebam wish listu za race sa f7 je otvoris i tamo imas svu listu mapa i kliknes na nju i stisnes tipku wish! i onda u admin panelu u reports buttonu dode kad neko zazeli mapu
Allentus Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Hvala! I reko sam da neznam bas tako slozene stvari,vec neke prostije -spawneri,Teleport,Radio,mod shop,repair marker i tako dalje..
||BuLLeT|| Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 e jel bi mogao za mene napravit radio? i ako hoces posjeti moj server 89.201.197.17
Allentus Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Hvala svima, Allentus jel radiš mape? Da radim I to dosta,iskusan sam mapper a I photosopper. Imam mnogo mojih mapa!
xTravax Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Hvala svima,Allentus jel radiš mape? Da radim I to dosta,iskusan sam mapper a I photosopper. Imam mnogo mojih mapa! e pa mogo bi mi pomoci oko [DM] mape mislim bar dekoraciju ak moze
Recommended Posts