Xenioo Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Witam, Xenioo z tej strony. Przejdę odrazu do sedna sprawy - poszukuję skryptera dla mojego serwera (typ - DM). Niestety nie posiadamy wystarczających środków pieniężnych, więć najlepiej jeśli znalazłby się ktoś kto potrafiłby zrobić pare dobrych skryptów za niewielką sumę (lub nawet za darmo). Jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt na skype: maciek_graphics Korzystając z okazji zapraszam na owy serwer >VIP< Very Important Players Link do naszego forum: http://www.vip-mta.comIP serwera: 176.31.107.107:22020 Znajdziecie u nas: najnowsze mapy z kategorii DM, miłą atmosferę i dobrych graczy, Zapraszam! Link to comment
Mefisto_PL Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 DM chodzi o Deathmatch Race'owy czy zwykła strzelanka ? Link to comment
dzek (varez) Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Wystarczyło wejść na ich forum i ujrzeć to: ;] Link to comment
Mefisto_PL Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Inaczej to zrozumiałem, myślałem że on chce zrobić inny serwer.. Link to comment
Recommended Posts