Tricky Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 (edited) -.. Edited October 4, 2012 by Guest Link to comment
Axel Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Patetic, intâi imi ștergi bazele de date iar după postezi scripturile pe forum. Și când mă gândesc că cu tine am inceput proiectul. Mi-ai dovedit cât de patetic ești. Link to comment
Tricky Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Scripturile sunt free si a fost nevoie sa se intample ca pe Valhalla asta e. Link to comment
Axel Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Problema e că tu ai luat o versiune de când lumea a serverului meu și a pus-o pe net. Este plin de buguri și este atât de veche incâț nu cred că este jucabilă. Oricum in cazul in care vor apărea servere clonă voi avea eu grijă de asta, si in plus, mersi Dreen m-ai motivat să dezvolt serverul și mai mult. Link to comment
Unknown76 Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Slava tie, eroule! 1. Pe Valhalla scripturile au fost date din libera initiativa celor de la Vedic Gaming deoarece jumatate din comunitate traiau in America de Nord si vroiau sa aibe propriul lor fus orar pe server. Cei de la Vedic Gaming s-au certat si s-au impartit iar in Showdown si naiba mai stie care. 2. Multe contributii au fost facute de catre Mabako la Valhalla Gaming si el mi-a spus pe GTalk ca orice script facut de el este sub Common Rights, precum MTA Paradise. 3. Din cate am observat si am discutat cu Axel pe Skype, baiatul chiar s-a chinuit sa traduca si sa fixeze scripturile. 4. Acolo ai si cateva scripturi & modificari facute de mine, asa ca nu ti-am dat dreptul sa le publici. 5. a fost nevoie sa se intample ca pe Valhalla asta e. Esti cumva vreun calator astral ce trebuia sa schimbe cursul omenirii prin fisierele postate? Determinism? Poate te va ajuta: http://en.wikipedia.org/wiki/Down_syndromeEDIT: 6. Ai incalcat regulamentul forumului (o parte din creditele pentru script apartin lui Axel si l-ai postat fara acordul lui). Link to comment
Tricky Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Ok. Am inteles. Noroc mai departe Link to comment
Recommended Posts