Jump to content

Map Editor - Problem

Recommended Posts

Posted

Przesiedziałem kilka godzin nad moją mapą, używałem tego toolbox'a i potem dodawałem już normalnie obiekty , zapisałem mapę ,i chciałem ją przetestować, kliknąłem na ikonkę testu ,i nagle wszystkie ikonki mi zniknęły no więc zrestartowałem map editor , otworzyłem mapę, lecz nie napisało na dole, że ją otworzono i nie było na niej żadnych obiektów, kliknąłem, aby stworzyć nową mapę, napisało, że nie można tego zrobić, bo mapa jest zapisywana/otwierana, wgrałem jeszcze raz najnowszą wersję skryptu (zawartość folderu [editor]), ale to nic nie pomogło. Na każdej mapie się tak dzieje, po prostu nie mogę nic z tym zrobić. Błagam pomocy, zależy mi na tej mapie :

Posted

Zawartość Twojej mapy możliwe, że leży w folderze, którego nazwy nie pamiętam za dobrze (editor_dump?). Ręcznie wtedy zrób backup plików jakie tam znajdziesz i potem zostaje pewnie wywalenie tego tymczasowego folderu edytora i powinno działać.

Ale pewności nie mam. No i tej nazwy nie pamiętam, nie mam już MTA, może ktoś inny kojarzy.

Jak nie ma takiego folderu to zrób screenshota z zawartości folderu resources - powiem Ci który to :)

Multi theft auto tools - replace cars and peds, move your map or compile your Lua files online!

programista php rzeszów

Need free webhosting for your small site? PM me. Need help with portforwarding? PM me. Do not PM me asking for help with scripting.

Having problems with port forwarding? Send me pm, I can do whole thing for you using TeamViewer (already helped about 20 people, no worries)!