FCn Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 (edited) Test Edited October 15, 2012 by Guest Link to comment
Orange_ Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Powtarzam: gamemode jest fatalnie napisany (widziałem kiedyś skrawki kodu) i opierał się na bazie graczy, którzy grali tylko dlatego, że serwer był polski. Link to comment
#DaMiAnO Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Przecież to jest gówno, nie projekt. Link to comment
dzek (varez) Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 #DaMiAnO - jakieś słowa wyjaśnienia może? Link to comment
muras Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Ogólnie fajnie i w ogóle. Lecz oprawa niektórych skryptów mnie przeraża. "Chmurki" podczas wysłania wiadomości wyglądają tragicznie, jak robione na odpieprz. Nametag też niczego sobie, nie obraź się ale tak jest. Wszystko inne może być. Link to comment
Orange_ Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 #DaMiAnO - jakieś słowa wyjaśnienia może? Śledziłeś historię projektu? Ogólnie fajnie i w ogóle. Lecz oprawa niektórych skryptów mnie przeraża. "Chmurki" podczas wysłania wiadomości wyglądają tragicznie, jak robione na odpieprz. Nametag też niczego sobie, nie obraź się ale tak jest. Wszystko inne może być. Bo to było robione pod MTA 1.0 (bez update'ów). Tego pewnie się w 1.3 nie odpali. Link to comment
XFawkes Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Jestem programistą LUA. Możemy się jakoś dogadać. Skontaktuj się ze mną przez GG: 551319 [przedstaw się] Link to comment
Recommended Posts