xTravax Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 uvijek kada radim loop ,ode mi prema iza kada stisnem undo ne radi i reset ne radi,pomoc molim Link to comment
CapY Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 PM-aj GodFathera, on zna ( vise-manje ) Link to comment
xTravax Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Aha,hvala a kako postati moderator u neo playgrounds?ja vam mogu ono napraviti mape za freeroam i to,ja sam mapper i ucim za scriptera.i vec sam posjedovao kupljeni server pa imam uskustva i igram mta 5 godina Link to comment
CapY Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Aha,hvala a kako postati moderator u neo playgrounds? Haha, recruitment jos nije otvoren. Link to comment
xTravax Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 A kako je rifel postao moderator? Link to comment
CapY Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Nije postao Moderator, on se samo brine za Balkanski subforum. Link to comment
GodFather Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 uvijek kada radim loop ,ode mi prema iza kada stisnem undo ne radi i reset ne radi,pomoc molim Moraš dodat toolbox u acl. Očito nisi pročitao upute kad si skinuo toolbox. A to kak radite loopove i ostale stvari pogledaj par youtube videja. Sve imaš na internetu samo treba malo pogledat. Link to comment
xTravax Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 U uputama pise da stavim liniju ispod map editor neku liniju object name toolbox i to i radi dobro ali nekad mi se zbrcka loop i nikad ne radi undo Link to comment
CapY Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 A da samo koristis RCG editor i olaksas sebi i nama ? Link to comment
GodFather Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 U uputama pise da stavim liniju ispod map editor neku liniju object name toolbox i to i radi dobro ali nekad mi se zbrcka loop i nikad ne radi undo Dodaj onda i u admin. A za loop ti je najvjerovatnije kriva rotacija objekta ili nešto. Pogledaj neke videje pa nije to tako teško. Eksperementiraj. Link to comment
Recommended Posts