TheIceman1 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 si se naucil skriptat? da vec odavno hahah aj mi reci jednu funkciju brzoo pa nez sad cekja da se sjetim hahahahah neznas aj mi reci 3 funkcije za teleport screenWidth,screenHeight = guiGetScreenSize() mainWidth,mainHeight = 269,272 regWidth,regHeight = 469,372 tkad uđes u marker onda te spavna na neki x, y , z ustvari 1 funkciju ovo ti je velicina prozora od login panela znma lol skopiral si s wikipedije to x y z x, y, z nije funkcija too sam delal kad sam moral deti vrata mislim da su 962 nisu nez tocno zaboravil sam hahahahahahhaahahahahahahahah u kojem languageu skriptas? ali ubiti napisise broj vrata onda to x y z kud oce da se deneju i onda english hahahahahhahahahahahhhahahahahaha slab si mi ti skripter jel mi je najbolji mogu i u hrvatskom ali neda mi se ljepse zgleda na engleski To sam se razgovaral s jednim likom na facebooku x, y, z je funkcija i on skripta u English languageu a moze i u hrvatskom al mu je lakse na englsekom hhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah crkavam xDDDDD Link to comment
CapY Posted July 18, 2012 Author Share Posted July 18, 2012 Haha, koji lik - tak' se krasno zeznut Link to comment
TheIceman1 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Haha, koji lik - tak' se krasno zeznut a,nee Link to comment
Mega9 Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Vidiš da zna na 2 jezika skriptat. Pro 100%, nemoj se s njim zaje*avat Nego šta trebaš ti za taj SACR? Nekakva kopija SAES-a, a? Link to comment
TheIceman1 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Vidiš da zna na 2 jezika skriptat. Pro 100%, nemoj se s njim zaje*avat Nego šta trebaš ti za taj SACR? Nekakva kopija SAES-a, a? Ma to sam ja zatvoril odavno vec sad otvaram s blazyem i Tootaom URT E a di je Nex? pa njega nema nigde Link to comment
CapY Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Blazy je noob, za Tootaom-a nikad cuo, zato bas ne vjerujem da ce ista bit od tog. Link to comment
Mega9 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 ^ What he said... Anyway, ako zatrebate nešto kao moj signature i imate malo love javite mi se A Nex, znaš već, droga, alkohol i nema ga više Link to comment
CapY Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 @mega9 - Za tebe nikad nisam cuo, nisam te nigdje vidio da scriptas, dokazi se. P.S. Vidim da u ovom topicu pitas za tako laki script: viewtopic.php?t=41751 Dobrodosao, btw.. Link to comment
Mega9 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 To je bilo davno. Ne scriptam za community toliko puno jer nemam ideja, a ozbiljnije projekte i ideje čuvam. Ovdje sam već dosta dugo samo što ne postam, većinom čitam Scripting i gledam ima li čega pametnog na Resource podforumu. Imaš na Community-u bridge_tollbooth, baš sam dovršio prije par dana tak da je to jedna ideja koja mi je slučajno pala na um, a nisam vidio da ju je već netko "obradio". Razmišljam napravit dodatak nešto slično kao ENC, kupiš impulse i prođeš kroz rampu bez otvaranja GUI-a itd. Btw. ne gledaj ona stara s**nja, to nije baš, err, to je bio sam početak scriptanja. *blush* Link to comment
Mega9 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Elektronička naplata cestarine? bridge_tollbooth su zapravo naplatne kućice na 3 glavna mosta koja spajaju gradove. Link to comment
TheIceman1 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 A Nex, znaš već, droga, alkohol i nema ga više Loool...daj mi njgov skype,i reko mi je da cete ti i on i denny otvorit server Capy blazy nije noob!!! Link to comment
CapY Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Capy blazy nije noob!!! I ja jasem unicorna. Link to comment
Mega9 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Loool...daj mi njgov skype,i reko mi je da cete ti i on i denny otvorit server Ma kakav server Link to comment
TheIceman1 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Loool...daj mi njgov skype,i reko mi je da cete ti i on i denny otvorit server Ma kakav server reko mi je Nex da cete ti,on i denny otvorit server ponovo Link to comment
salews Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Pozz momci. Ja drzim e-trail hosting i kontakt me jedan decko skoro oko mta da li hostuje, Nije problem oko hosta koliko oko toga da nadjemo nekog dobrog da napravi jedan dobar rp mod da privucemo svu masu sa naseg okruzenja. Tako da svako ko zeli pomoci nek me kontakt na fb : https://www.facebook.com/etrail.eu Link to comment
||BuLLeT|| Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 ja znam kurac, imam frenda koji mi daje sve skripte Link to comment
salews Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Pa daj neko ko ima odlican mod da otvorimo server. Ako nece free neka kaze cenu Link to comment
||BuLLeT|| Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 imam ti RPG, race i DayZ Link to comment
salews Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Posalji zahtev na fb ako nisi vec Link to comment
||BuLLeT|| Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 jesam, napisao sam u inbox Link to comment
Recommended Posts