CapY Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 (edited) Jel ko za da idemo prevodit Wiki na Hrvatski, Sprski ili Bosanski ? Edited April 24, 2012 by Guest Link to comment
thedavor Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Hajde Balkan da nesto novog naucimo o scripting i dobar prijedlog da idemo prevoditi tko nezna eng..... Link to comment
CapY Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Moj problem nije naucit scriptat(kada vec znam ), moj cilj je samo prevest Wiki(sa nekim/a) za one koji ne razumiju Engleski ni malo. Link to comment
thedavor Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 ako znas reci od kuda cemo poceti mi begineri.......... ako ti sve znas nauci drugog Link to comment
CapY Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Ako ti sve znas nauci drugog Neznam sve(niko nije savrsen.), ali znam vecinu... Link to comment
GodFather Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Pa na Hrvatski, to razumiju svi, više manje. Link to comment
CapY Posted November 26, 2011 Author Share Posted November 26, 2011 Ehh, evo ti ryden-a na irc-u, pitaj ga... Link to comment
GodFather Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Najbolje da Z3RB1AN pita, on je ovdje najduže. Sve ih zna(valjda). Link to comment
CapY Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 Pa znam ih i ja vecinom, ali da, njega bolje i duze znaju. Link to comment
xTravax Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Meni odlicno ide prevodenje samo neke vrste rijeci neznam,ali ja prevedem vecinu a vi mi pomognete s rijecima koje neznam Link to comment
CapY Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Za ovo sam vec i zaboravio. Link to comment
Spoky Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Za ovo sam vec i zaboravio. Nisam ni znao do nedavno da postoje MTA servri, mislio sam da je to samo map editor, pa mi je neke stvari objasnio NikDelgad.. Sad sam uvjeren da je ovo 100 puta bolje od Smpa da mi je napravit jedan dobar Zombie server Link to comment
CapY Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 Za ovo sam vec i zaboravio. Nisam ni znao do nedavno da postoje MTA servri, mislio sam da je to samo map editor, pa mi je neke stvari objasnio NikDelgad.. Sad sam uvjeren da je ovo 100 puta bolje od Smpa da mi je napravit jedan dobar Zombie server Pa bravo, pozovi i ostale SA:MP frendove ovdje, mozda su i oni isto mislili sto si i ti mislio. Zombie server mozes napravit lako, sa Slothmanovim zombie resursom. Link to comment
GodFather Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Ili skineš neki zombie mod sa communitya. Link to comment
CapY Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 Ili skineš neki zombie mod sa communitya. To sam i mislio. Link to comment
Spoky Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Ili skineš neki zombie mod sa communitya. To sam i mislio. Tnx! E sad kko da mapam u grupi, trazi sam po youtube-u tutoriale ali nema ih i na wiki mi nesto pise al nekuzim i ovaj nik mi nece rec Link to comment
CapY Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Mapas u grupi ? Sa vise ljudi mislis ? Startas server, logiras se kao Administrator, i upises /start editor i pozoves frendove. Link to comment
Spoky Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Mapas u grupi ?Sa vise ljudi mislis ? Startas server, logiras se kao Administrator, i upises /start editor i pozoves frendove. Kako da se ulogiram kao Administrator koja je komanda? Link to comment
CapY Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Mapas u grupi ?Sa vise ljudi mislis ? Startas server, logiras se kao Administrator, i upises /start editor i pozoves frendove. Kako da se ulogiram kao Administrator koja je komanda? https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Server_Manual Link to comment
Spoky Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Mapas u grupi ?Sa vise ljudi mislis ? Startas server, logiras se kao Administrator, i upises /start editor i pozoves frendove. Kako da se ulogiram kao Administrator koja je komanda? https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Server_Manual Aha koliko sam skuzio ovo je za otvaranje neke vrste kucnog servera? i onda si moram u skripti dat admina -.-? Ako je tako onda ga mozes jebat neznam to! Link to comment
GodFather Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Pa sve ti je na wikiju objašnjeno. Nemože jednostavnije biti! Link to comment
Spoky Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Pa sve ti je na wikiju objašnjeno. Nemože jednostavnije biti! Skuzio sam, al preko cega rade ove skripte od MTA? npr kao sto smp koristi pawno.. koji meni treba za ovo? Link to comment
CapY Posted April 20, 2012 Author Share Posted April 20, 2012 Pa sve ti je na wikiju objašnjeno. Nemože jednostavnije biti! Skuzio sam, al preko cega rade ove skripte od MTA? npr kao sto smp koristi pawno.. koji meni treba za ovo? LUA. Link to comment
GodFather Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Da si imalo pogledao wiki vidio bi koji se jezik koristi. Link to comment
Recommended Posts