CapY Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Pozdrav! Evo konacno i mi dosli na svoje, nadam se da ce ovaj subforum bit aktivan i da cemo se svi slagat, kao i uvijek. Link to comment
GodFather Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ajde napokon i mi dobili svoje! Link to comment
CapY Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Ajde napokon i mi dobili svoje! PARTEEEY! Link to comment
BURN Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 eo napokon i mi dobili svoje Link to comment
CapY Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 eo napokon i mi dobili svoje Napokon ! Link to comment
CapY Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Vidim da bas ne pratite subforum, pa evo vam link : https://forum.multitheftauto.com/viewtop ... 4d14aad005 Link to comment
xTravax Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Meni ide sada scriptanje,CapY trebam malu pomoc u scriptanju ako mozes me neke skriptove naucit plz Link to comment
CapY Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Meni ide sada scriptanje,CapY trebam malu pomoc u scriptanju ako mozes me neke skriptove naucit plz Glavno da njemu ide scriptanje. Link to comment
xTravax Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 meni treba pomoc,nisam skuzio kako napraviti komande i kako teleport komandu napravit Link to comment
CapY Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 g_Me = getLocalPlayer() addCommandHandler ( "teleport", function (cmd, x, y, z, r) local px, py, pz = getElementPosition(g_Me) local pr = getPedRotation(g_Me) if not x or x == '-' or not tonumber(x) then x = px end if not y or y == '-' or not tonumber(y) then y = py end if not z or z == '-' or not tonumber(z) then z = pz end setPlayerPosition(tonumber(x), tonumber(y), tonumber(z)) end Fr_client.lua Link to comment
Genius Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Bok,ja sam iz Hrvatske!Znam skriptati,dobar sam mapper... Link to comment
CapY Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Bok,ja sam iz Hrvatske!Znam skriptati,dobar sam mapper... Bok Genius, da, dobar mapper jesi a'l scriptanje ti nije bolja strana. Link to comment
Genius Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Bok,ja sam iz Hrvatske!Znam skriptati,dobar sam mapper... Bok Genius, da, dobar mapper jesi a'l scriptanje ti nije bolja strana. Kak to mislis?Poceo sam skriptat prje 2 mjeseca Link to comment
xTravax Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 ja sam se vratio ovaj ja sam sad script editor popravljam skriptove i uredjujem ih lol imam svoj klan treba mi jos mapa i treba pomoc oko foruma kupio sam forum na iPagu Link to comment
GTX Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Bok, sada sam opazio ovaj forum lol. Ja sam slovenac I ja ne znam hrvatsku dobro >:] Pozdrav Link to comment
CapY Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Bok, sada sam opazio ovaj forum lol. Ja sam slovenac I ja ne znam hrvatsku dobro >:]Pozdrav Ova ti je recenica cak bila i ispravna, pozdrav i tebi. Link to comment
CapY Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Aloha, .Kaj ima? Raznoraznih sranja...eto ceg ima. Link to comment
Recommended Posts