Quelzyn Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Witam. Szukam skryptów, opisałem je poniżej. 1. Po naciśnięciu F4 znika graczowi czat oraz hud i radar, po ponownym naciśnięciu pojawia się. 2. Po wejściu na serwer będą pobierane tekstury pojazdów i obiektów, dźwięków oraz broni. 3. Po wejściu na serwer otworzy się gui, po prostu gui, ja już z tym pokombinuje, tylko proszę żeby w tym gui był jedynie przycisk w prawym dolnym rogu, żeby gui było na środku ekranu i nie było duże. Bardzo proszę o te skrypty gdyż jestem cienki w szukaniu i zielony w lua to sam tego nie zrobię.
dzek (varez) Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 3. weź sobie dowolny skrypt z gui na środku (np. welcome_window bodajże się nazywał jeden) i przerabiaj. ale skoro chcesz coś zmieniać to widzę, że "liźniesz" lua, to dobrze.. 2. do generowania skryptów z podmianą pojazdów bądź skinów postaci możesz użyć moich narzędzi do MTA, pobranie dźwięków bez ich użycia chyba nie ma sensu? - jeżeli chcesz ich używać w skryptach - nauczysz się przy okazji jak je ładować (możesz też zajrzeć do innych skryptów, chociażby tych wygenerowanych z mojej stronki). Podmiana broni o ile nic się nie zmieniło przez ostatni rok jest niemożliwa. chyba, że chcesz podmienić ikonki na HUDzie - w mta 1.1 bodajże można już podmieniać pliki txd niepowiązane z żadnym id obiektu (czyli m.in te do huda) - ale mogę się mylić. zawsze też możesz ukryć ten element huda i zastąpić go własnymi rysunkami - ale to wymaga już trochę wiedzy o skryptowaniu. Ktoś kiedyś pisał skrypt zmieniający całkiem huda - szukaj. 1. jw. skoro masz uczyć się lua - to takie coś napiszesz w 5 minut a tak w ogóle - za darmo nic nie ma. gotowców nie oczekuj, raczej pomocnej dłoni. nikt nie ma chęci realizować wszystkich Twoich pomysłów za Ciebie - jako admin - ty musisz postarać się o swój serwer Multi theft auto tools - replace cars and peds, move your map or compile your Lua files online! programista php rzeszów Need free webhosting for your small site? PM me. Need help with portforwarding? PM me. Do not PM me asking for help with scripting. Having problems with port forwarding? Send me pm, I can do whole thing for you using TeamViewer (already helped about 20 people, no worries)!
Recommended Posts