Quelzyn Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Witam. Szukam skryptów, opisałem je poniżej. 1. Po naciśnięciu F4 znika graczowi czat oraz hud i radar, po ponownym naciśnięciu pojawia się. 2. Po wejściu na serwer będą pobierane tekstury pojazdów i obiektów, dźwięków oraz broni. 3. Po wejściu na serwer otworzy się gui, po prostu gui, ja już z tym pokombinuje, tylko proszę żeby w tym gui był jedynie przycisk w prawym dolnym rogu, żeby gui było na środku ekranu i nie było duże. Bardzo proszę o te skrypty gdyż jestem cienki w szukaniu i zielony w lua to sam tego nie zrobię. Link to comment
dzek (varez) Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 3. weź sobie dowolny skrypt z gui na środku (np. welcome_window bodajże się nazywał jeden) i przerabiaj. ale skoro chcesz coś zmieniać to widzę, że "liźniesz" lua, to dobrze.. 2. do generowania skryptów z podmianą pojazdów bądź skinów postaci możesz użyć moich narzędzi do MTA, pobranie dźwięków bez ich użycia chyba nie ma sensu? - jeżeli chcesz ich używać w skryptach - nauczysz się przy okazji jak je ładować (możesz też zajrzeć do innych skryptów, chociażby tych wygenerowanych z mojej stronki). Podmiana broni o ile nic się nie zmieniło przez ostatni rok jest niemożliwa. chyba, że chcesz podmienić ikonki na HUDzie - w mta 1.1 bodajże można już podmieniać pliki txd niepowiązane z żadnym id obiektu (czyli m.in te do huda) - ale mogę się mylić. zawsze też możesz ukryć ten element huda i zastąpić go własnymi rysunkami - ale to wymaga już trochę wiedzy o skryptowaniu. Ktoś kiedyś pisał skrypt zmieniający całkiem huda - szukaj. 1. jw. skoro masz uczyć się lua - to takie coś napiszesz w 5 minut a tak w ogóle - za darmo nic nie ma. gotowców nie oczekuj, raczej pomocnej dłoni. nikt nie ma chęci realizować wszystkich Twoich pomysłów za Ciebie - jako admin - ty musisz postarać się o swój serwer Link to comment
Recommended Posts