Axel Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Comunitatea romanilor in MTA este in crestere, de aceea m-am gandit sa avem un loc in care romani sa poate intreba/cere ajutor in privinta scripturilor. Deci, romanii doritori de a invata lua sa intrebe. ->D Link to comment
Unknown76 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 viewtopic.php?f=126&t=34698 Link to comment
DuMys1996 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 salut romanilor as dori si eu un script cand te inregistrezi sau loghezi sa fie in felulu asta [ /reg si /log ] si as mai vrea un script pentru points and money foarte bun multumesc! Link to comment
DarKneSS29 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Salut vreau si eu un script pentru o poarta dar comanda sa o pot modifica eu.Si poarta sa fie id: 980 si sa imi spuneti unde pun x,y,z rx.ry.rz.Multumesc!Poarta sa se deschida cand scriu comanda mea. Link to comment
golanu21 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 salut romanilor as dori si eu un script cand te inregistrezi sau loghezi sa fie in felulu asta [ /reg si /log ] si as mai vrea un script pentru points and money foarte bun multumesc! nu iti facem noi scripturile dar poti folosi addAccount addCommandHandler si la point si money nush la ce te referi, sa apara la scoreboard ? Link to comment
Recommended Posts