Cyan Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Deocamdata intrati pe USSA United States of San Andreas|RPG este 24/7 si lucrez la el cu cativa prieteni. Daca strangem vreo 20 de romani, toti sa fie buni ca admini si scripteri vom transforma USSA in RO|RPG Link to comment
Dannz0r Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Eu sunt bun admin si stiu un pic de scripting sunt admin pe toate DDC servaruri cu level 7 si doua cu level 8, si mai sunt admin pe vreo 10-20 de servaruri care numai joc. Link to comment
BinSlayer1 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 daca faceti server de romani ma bag si eu, sunt scripter cu cunostinte avansate de mta, joc din 2006 dati PM pe profilu meu sa vb Link to comment
Deagle Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Ia uite ce de scripteri romani avem pe aici si eu platesc altii straini. Link to comment
Dannz0r Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Am o ideie, ce spuneti sa facem o community mare de romani, adika face 3-4 servaruri romaneste [RC] Romanian Community [DD+DM] [RC] Romanian Community Roleplay [RC] Romanian Community Freeroam Si sa facem un forum, numai pentru romanii tot, daca si alti vrea sa joce poate dor nu o sa inteleaga. Link to comment
Unknown76 Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 @Danny ai dreptate, ne trebuie o comunitate MTA pentru romani, deocamdata sa le multumim adiminilor de pe forumul asta ca ne-a creat una si cred eu ca pentru moment ne ajunge, in legatura cu serverele, pai eu ma voi ocupa de RPG/Roleplay daca vrea cineva sa faca Freeroam/Stunt sau RACE/DD/DM este binevenit... @serverRPG am reusit sa termin misiunile globale pentru criminali: Mistery Van, Briefcase si Hijacker Link to comment
BinSlayer1 Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Am o ideie, ce spuneti sa facem o community mare de romani, adika face 3-4 servaruri romaneste[RC] Romanian Community [DD+DM] [RC] Romanian Community Roleplay [RC] Romanian Community Freeroam Si sa facem un forum, numai pentru romanii tot, daca si alti vrea sa joce poate dor nu o sa inteleaga. pai si cine hosteaza? ca nu e asa usor sa tii 3 servere 24/7 online. mai bine 1 server , dar intrebarea ramane aceeasi.. cine hosteaza? ) Link to comment
Cyan Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Eu te pot ajuta Quantum, dar avem nevoie de un host.. Link to comment
UnderCover Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Eu zic sa incepem cu unu Roleplay Link to comment
Unknown76 Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 @undercover Nu toata lumea stie RolePlay, mai ales ca serverul nostru se bazeaza pe o comunitate destul de mica de romani. RPG-ul ne va ajuta sa crestem nr. de jucatori, poate mai tarziu vom face si de Roleplay si de RACE/DD/DM. @cyan pai deocamdata nu am nevoie de ajutor... mai tarziu o sa postez un video cu noul sistem de alarma pe youtube. Link to comment
Unknown76 Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 M-am gandit putin... mai bine dau drumu la server in alpha testing sa-l testati pe "viu", ip: 94.34.33.153 port: 22003 sau search "romanian roleplay" in browser la MTA Link to comment
UnderCover Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Am jucat E destul de bun,trebuie doar mai multa munca is o sa iasa bine Link to comment
[XSR]NexT. Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Salut. Eu as zice mai bine sa fie de DD-DM-FUN pentru ca ar fi mai frumos asa ar fi multi romani experimentati care ne vor da mape. De exemplu eu sunt mapper prima mea mapa de Dm a fost Skilled Infernus nu am facuto pt mta doar pt Sa-mp a 2 mapa a fost Skilled Infernus 2 asta am facuto si pentru mta si am fixato pentru serverul EPG. Iar a 3-a mea mapa este in constructie Disney Land se va numi si ar fi frumos sa facem un sv dinasta eu nu ma pricep la scripting pe mta dar pe sa-mp stiu. Deci sper sa facem si unu de DM-DD-FUN. Eu as zice sa fie asa numele Romanian Pro Gamers DD - DM - FUN Si sa fie 3 owneri principali adik Un scripter sau 2 scripteri si Eu pot fi mapper ca voi face foarte multe mape numai pentru acest server si astfel serverul va fi cunoscut si unic vor veni si alti oameni din alte servere cunoscute ca EPG si vor face mape pentru noi.. Deci daca va hotarati ma puteti contacta la id-urile urmatoare. Si alti romani sa aiba admin pentru siguranta serverului etc. Y!m: [email protected] MSN: [email protected] Link to comment
TheRuNix Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 www.RomaniaBestGames.com - am un server de MTA DD/DM. Este hostat la o firma buna..foarte buna...la o firma la care sunt hostate mai multe servere mari din MTA...aceea fiind ServerFFS. Pe langa serverul de mta am si un server foarte mare de San Andreas MultiPlayer si foarte jucat. HostName: Romania Super Stunt - www.rss-ro.com Address: 188.40.86.76:8024 Players: 301 / 500 Mode: Romanian Server (RO/ENG) Map: Stunt-DM-RP-Race-FreeRoam Serverul il tin hostat si cu un mod DD/DM doar pentru ca nu pot face unu mai bun, si nici nu am gasit pe cineva care ar fi interesat Nu prea m-am interesat eu de MTA... Am vazut ca voi aveti nevoie de host...eu va pot ajuta! Va pot da pentru inceput un host de 20 sloturi ca sa vad si eu daca nu dau banii degeaba, apoi daca vor fi jucatori pot creste pana la 1024 sau cat este limita. Tot ce vreau in schimb este ca serverul sa imi foloseasca forumul/websiteul . Daca cineva este interesat contactatima pe id-ul de Y!M [email protected] [Atentie...vreau sa stiti sa faceti servere frumoase nu toti incepatorii care 'vreau serverul meu' sa imi dea add si sa imi vorbeasca despre nu stiu ce prosti (gen Next) ...] Link to comment
Axel Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Eu as zice tot de un RPG sau RolePlay. Sunt interesat de oferta ta TheRuNix, iar despre experienta ma consider destul de experimentat in scripting in MTA, pot face de la sistem de salvare pana la sistem de ganguri sau multiple gamemoduri cu dimensiuni. Link to comment
OxyGen Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Cine ma ajuta sa fac si eu un server ca nu inteleg din tutoriale nimic Link to comment
Axel Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Te pot ajuta eu daca hostezi.. Link to comment
OxyGen Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Te pot ajuta eu daca hostezi.. Dar vreau sa fac unu free fara hhost dela ieftin:) Link to comment
4WD Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 In curand voi deschide eu MTA Romania, si cu host de 600 FPS, nu porcaria americana de serverffs. Link to comment
Cassianna Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Salutare tuturor! Ma bucur sa vad ca avem o comunitate in MTA. Sper ca proiectele sa prinda contur si sa nu ramana la stadiu de idei. Daca aveti nevoie de orice legat de MTA trimiteti-mi pm sau postati aici. Cu experienta cred ca ma descurc desi m-am inregistrat de curand aici. Momentan sunt in Clanul SAES iar in paralel desfasor mai multe proiecte legate de MTA (audio cripts, UI Designer, gamemodes, maps si multe altele). Sper sa va pot fi de folos. Toate cele bune! Link to comment
4WD Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Server de teste: 94.177.106.204:2004 Cassianna, imi faci te rog un GM RPG? LE: Am achizitionat si domeniul mtasa.ro Link to comment
Axel Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Am intrat pe serverul de teste dar nu este nimeni in majoritatea timpului, imi poti da id-ul de skype sau messenger? Link to comment
4WD Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Tu nu ai citit ce am spus? Server de TESTE, ai vrea sa intre cineva? ) Id-ul meu: rogzoneowner Link to comment
Cassianna Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Server de teste: 94.177.106.204:2004Cassianna, imi faci te rog un GM RPG? LE: Am achizitionat si domeniul mtasa.ro Lucrez la asta. Astept sugestii pt RPG. Link to comment
Recommended Posts