JohnySpalony Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 to tak że ja JohnySpalony sb siedziałem na giełdzie i po prostu jak to znajomi się wyzywaliśmy i Nagle ktos o nicku Dyzio przyszedł tez wyzywał to się nawzajem wyzywaliśmy tak porostu każdy wiedział ze to dla żartów ale nagle wszedł Incredible i zobaczył ze ja wyzywałem i dostałem muta Link to comment
Scripting Moderators ds1-e Posted August 20, 2020 Scripting Moderators Share Posted August 20, 2020 On 18/08/2020 at 22:47, JohnySpalony said: to tak że ja JohnySpalony sb siedziałem na giełdzie i po prostu jak to znajomi się wyzywaliśmy i Nagle ktos o nicku Dyzio przyszedł tez wyzywał to się nawzajem wyzywaliśmy tak porostu każdy wiedział ze to dla żartów ale nagle wszedł Incredible i zobaczył ze ja wyzywałem i dostałem muta Radziłbym wyjaśnić sytuację na forum/discordzie serwera na którym grałeś. To jest oficjalne forum MTA, i administracja nie ma władzy nad poszczególnymi serwerami (toteż nie możemy w związku z tym nic zrobić). Link to comment
Recommended Posts