Pandziuuu. Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Witam, zwracam się z pomocą do administracji serwera, zapomniałem loginu do logowania się na serwer, może opowiem co się stało. Nie grałem długo na serwerze, było to spowodowane problemami technicznymi z komputerem, i w związku z tym zapomniałem mój login a miałem tam już duży postęp w grze i nie chcę tego utracić w taki głupi sposób. Daje tutaj swój e-mail może pomoże on w rozwiązaniu tej sprawy, e-mail: [email protected] Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia
tonievalue Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Zgłoś się do administratora serwera na którym grasz, to jest ogólne forum poświęcone całej platformie Multi Theft Auto, a nie konkretnemu serwerowi.
Pandziuuu. Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 CIT Cops 'n' Robbers, Gang Wars, Civilians | cit2.net | EN / AR / RU / + 8 innych języków IP: 91.121.96.47:27016 Jest to ten serwer, lecz po prostu nie umiem odnaleźć administracji tego serwera, a żeby zarejestrować się na forum tego serwera potrzebuje wejść na konto w grze.
Pandziuuu. Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Jest ktoś może mi w stanie pomóc, prosze.
Recommended Posts