Pandziuuu. Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Witam, zwracam się z pomocą do administracji serwera, zapomniałem loginu do logowania się na serwer, może opowiem co się stało. Nie grałem długo na serwerze, było to spowodowane problemami technicznymi z komputerem, i w związku z tym zapomniałem mój login a miałem tam już duży postęp w grze i nie chcę tego utracić w taki głupi sposób. Daje tutaj swój e-mail może pomoże on w rozwiązaniu tej sprawy, e-mail: [email protected] Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia Link to comment
value Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Zgłoś się do administratora serwera na którym grasz, to jest ogólne forum poświęcone całej platformie Multi Theft Auto, a nie konkretnemu serwerowi. Link to comment
Pandziuuu. Posted April 19, 2020 Author Share Posted April 19, 2020 CIT Cops 'n' Robbers, Gang Wars, Civilians | cit2.net | EN / AR / RU / + 8 innych języków IP: 91.121.96.47:27016 Jest to ten serwer, lecz po prostu nie umiem odnaleźć administracji tego serwera, a żeby zarejestrować się na forum tego serwera potrzebuje wejść na konto w grze. Link to comment
Pandziuuu. Posted April 21, 2020 Author Share Posted April 21, 2020 Jest ktoś może mi w stanie pomóc, prosze. Link to comment
Recommended Posts