akaHype Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Prosimy o ponowne zapoznanie się z zapowiedzią, nasz serwer jest przebudowywany i stawiamy tym razem na design :) Większość rzeczy zostanie zmieniona ale plany zostaną takie same :) Witajcie, dzisiaj przedstawimy wam już 2 wersję serwera Avizon RPG, właściciel się zmienił, jakość skryptów też. Stawiamy na design i optymalizacje. Spróbujemy wam przedstawić serwer z jak najlepszej strony. Życzymy miłej lektury :) Nasza ekipa nie zmieniła się w znaczącym stopniu z poprzedniej wersji, odeszło parę osób, a parę dołączyło. Posiadamy 3 programistów (w tym Ja), 1 mapper i 2 grafików (w tym też Ja). Mamy pewność że ekipa się nie rozpadnie, składa się ona z zaufanych przez mnie osób, które znam już od dłuższego czasu :) Stawiamy na dość niskie zarobki, nie chcemy żeby serwer znudził się po kilku godzinach gry :) Będziemy starać zachować was na jak najdłuższy czas. Stawiamy na jak najbardziej rozbudowane systemy, postaramy się jeszcze przed startem dodać system Poziomów, zaawansowanych tuningów, zmiany klaksonu itd. Przedstawimy wam teraz kilka skryptów, które zobaczycie po starcie. Więcej znajdziecie na naszym discordzie i forum które znajdziecie niżej :) Panel autoryzacji Ekran ładowania Chcieliśmy zrobić jak najprostszy, literka A oczywiście jest w animowanej wersji :) Nieskończony panel F1 Misje Teraz rzecz najważniejsza, system misji. Znajdziecie u nas misje zbliżone do tych GTA V gdyż się na nich wzorowaliśmy. Na razie nie zdradzamy zbyt dużo. Dowiecie się o tym na przyszłym devlogu. System domków Oczywiście na dobrym serwerze nie może zabraknąć dobrego systemu domków. Prezentujemy wam system meblowania. Światła ostrzegawcze Już wam kiedyś je prezentowaliśmy lecz zyskały one drugie życie. Forum: http://mta-avizon.pl/index.phpDiscord: https://discord.gg/aztWFMQKanał youtube:youtube.com/avizonrpg Przewidywany start serwera: Przełom Grudnia a Stycznia. Link to comment
Recommended Posts