george412_ Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Salut. Am o problema. De 2 zile incoace,cand ma conectez la un server astept extrem de mult timp pentru a se incarca.Astazi,spre exemplu.am asteptat peste 30 minute si tot nu a intrat in server.Asa ca am inchis jocul si am reincercat.La fel s-a intamplat. *Nu este prima data cand intru in joc,am mta din luna septembrie si inainte de logare timpul era de maxim 2-3 minute. *Nu am adaugat absolut nimic,niciun mod,niciun hack.Absoluut nimic. *Versiunea pe care o folosesc este 1.5.6 Ajutor va rog! Link to comment
LyricalMM Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Asta depinde de la server la server, poate fi de la conexiune, poate fi de la tine. Incearca pe alte servere sau reinstaleaza MTA. Link to comment
george412_ Posted October 30, 2018 Author Share Posted October 30, 2018 ok, mulțumesc. Si daca pe un server merge, iar pe altul nu, ce pot face? Doar sa reinstalez mta? Link to comment
LyricalMM Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 On 30/10/2018 at 19:53, george412_ said: ok, mulțumesc. Si daca pe un server merge, iar pe altul nu, ce pot face? Doar sa reinstalez mta? poti raporta catre detinatorul serverului. Asta depinde de memoria pe care o descarci la inceputul jocului. Link to comment
Recommended Posts