SebySs241 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Zdravím, může mi někdo pomoct s tímhle ? Vždy když se připojím na jakýkoliv server tak mi to napíše, že jsem zabanován hráčem mta a důvod trainer. Co je vlastně trainer ? Link to comment
Rataj Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Pokud ti to píše úplně na každém serveru, tak jsi zabanován přímo vývojáři na celé MTA za používání traineru (cheatu/hacku). Prostě jsi použil externí program k podvádění a byl jsi za to potrestán. Link to comment
TheToast Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Tyto "banány" nebývají náhodné a když už, tak pravděpodobnost, že se tohle stalo nedopatřením je naprosto nulová (navíc v Česku/Slovensku, což je sakra malá a bezvýznamná zemička, kde většina lidí hraje (bohužel) na serverech, jejichž kvalita je... meh). Z toho už logicky vyplývá, že jsi buďto měl u hry nějaký odpad, co tam neměl co dělat (*kašel* trainer a podobná zvěrstva v rámci MP *kašel*), nebo jsi prostě měl smůlu na verzi hry a sehnal si hru, která už tohle měla (o tom silně pochybuju, pač v tu chvíli by tě MTA ani nemělo pustit kvůli kontrole obsahu složky s hrou). Vzhledem k tomu, že evidentně nejsi na MTA poprvé, tak je to rozhodně spíš ta první varianta. Stále tady máš možnost napsat "těm výše" a nějak danou situaci vysvětlit... i když pochybuju, že to bude mít nějaký význam. Link to comment
Recommended Posts