Paulet Cosmin Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 (edited) SalutAm si eu o problema cu serverul,Pai situatia este ca miam instalat mta-ul, si sa:mp, miam facut un cont pe serverul "mtasa://185.239.239.227:22003" am intrat in mapa, mi-am ales personajul, am apasat f5 ca sa activez modurile, am apasat si apoi sa blocat jocul si apoi au aratat toate modurile ca find activate dar jocul tot blocat era si lam inchis, apoi lam deschis si imi cerea sa ma loghez dar eu nu mai tineam minte parola, si am incercat toate palolele posibile care imi veneau in minte cand am creat contul si nimic, am incercat sa fac alt cont dar imi zice ca nu pot sa ma conectez cu alt cont fiindca sunt conectat cu cel caruia nu ii mai stiu parola, am dezinstalat si instalat si gta sa si samp si mta si nimic, tot asa imi apare, va rog ajutatima!!!E foarte fain serverul si as vrea sa ma pot juca in el! Edited April 21, 2018 by Paulet Cosmin Link to comment
Simple0x47 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Nu o se te ajute mult sa postezi pe forumul la MTA lucruri de la un server anume. Tias recomanda sa cautii pagina web de la acel server si daca nu sa contactezi IG cu vreun admin. Daca nu, cauta al server sa mearga. Link to comment
_sEEk_ Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked. Link to comment
Recommended Posts