Jump to content

Chestionar Roleplay (2018)


Diaz

Recommended Posts

Bună.

Probabil cu toții putem cădea de acord asupra faptului că situația curentă a comunităților de roleplay românești, aici pe MTA, nu este una tocmai favorabilă. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit să întocmim un chestionar care să acopere o serie de întrebări legate de această problemă, cât și de jucători în general.

Scopul principal este de a folosi răspunsurile în vederea îmbunătățirii acestui segment numeros din comunitatea MTA. Vedem potențial în această platformă, însă considerăm că din păcate acest potențial nu este folosit cum trebuie de către comunitățile existente de roleplay.

Desigur, cu toții vom fi înclinați să aruncăm explicații scurte bazate pe vârsta jucătorilor sau pe deținătorii ignoranți, înfometați de donații, lucruri pe care de altfel le cunoaștem deja și noi. Însă acest chestionar abordează cu mult mai multe subiecte. Acest chestionar solicită puncte de vedere și abordează subiecte care rareori (ori poate niciodată) au fost abordate și discutate pe comunitatea românească de MTA.

Chestionarul este destinat tuturor jucătorilor români aflați pe comunitatea Multi Theft Auto dornici de a contribui la îmbunătățirea comunității de roleplay existente, indiferent de modul de joc pe care aceștia îl frecventează în mod principal. 

Apreciem implicarea tuturor celor care sunt dispuși să abordeze această problemă și își fac timp să completeze în mod serios acest chestionar. Deținătorii de comunități pot, dacă doresc, distribui acest chestionar către jucătorii aflați pe comunitatea lor și, implicit, ajuta la creșterea eficienței acestui chestionar - cu cât mai multe puncte de vedere, cu atât mai bine. Nu vă faceți griji, nu există mențiuni sau legături către propria noastră comunitate.

Acest chestionar va fi accesibil pentru până pe data de 18 Ianuarie, 2018. (2 săptămâni)
Completați formularul accesând acest link: https://goo.gl/forms/bksH3kvr8HPoVVHY2

Dacă această inițiativă dă roade, vom împărtăși rezultatele cu voi sub formă de statistici și subiecte de discuții pentru ca ulterior să poată fi abordate în mod deschis.

Vă mulțumim! ?

  • Like 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...