Jump to content

Ce vă doriți să vedeți în comunitatea românească?

Vinyard

Recommended Posts

• Scripting Moderators

Salutări tuturor! 👋

Așa cum se prezintă și titlul, vă aștept părerile și propunerile despre ce considerați că ar trebui să se regăsească sau să se modifice înspre mai bine în comunitatea românească.

Orice ține de comunitatea românească (platforme, servere, clarificări, evenimente, discuții de abordat, organizare etc.) este binevenit, atâta timp cât respectă prevederile regulamentelor comunității MTA.

un server de race n-am mai avut de multi ani

servere de freeroam sunt dar nu populate

dayz-ul a murit si nu mai e nimeni interesat sa mai faca unul

de ctv/tactics/assault sau chiar multigamemode nu s-au mai auzit sau n-a facut nimeni (except 4 me)

daca nu le faci la playeri pe plac, te trezesti cu hate de la copii care cred ei ca stiu mai bine

daca se face roleplay sau orice altceva si nu bagati moduri de 3gb in total, degeaba vi l-ati mai deschis

am ajuns la peak-ul mta-ului.

• 4 weeks later...
  • 3 months later...

Eu o sa incerc sa fac un fel de server cu freeroam/race/rpg/minigames/stunt poate un sistem cu magazine ce au stock propriu și unul cu organizați îți cumperi teren clădiri etc.  nush cat o să prindă dar să fie acol o sa pun acol tot ce am văzut mai cool pe serverele de samp pe care am jucat cândva și ideile pe care le am. Nu sunt scripter pro cel mai mult intermediar însă am cunostințe cât să pun în scris ceea ce îmi propun. Lucrez de 2-3 ani la el dar pe perioade, în prezent am job și sunt și la faculta cumva il termin :)) poate până la vară