Scripting Moderators Vinyard Posted October 11, 2022 Scripting Moderators Share Posted October 11, 2022 Salutări tuturor! Așa cum se prezintă și titlul, vă aștept părerile și propunerile despre ce considerați că ar trebui să se regăsească sau să se modifice înspre mai bine în comunitatea românească. Orice ține de comunitatea românească (platforme, servere, clarificări, evenimente, discuții de abordat, organizare etc.) este binevenit, atâta timp cât respectă prevederile regulamentelor comunității MTA. Link to comment
chris1384 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 un server de race n-am mai avut de multi ani servere de freeroam sunt dar nu populate dayz-ul a murit si nu mai e nimeni interesat sa mai faca unul de ctv/tactics/assault sau chiar multigamemode nu s-au mai auzit sau n-a facut nimeni (except 4 me) daca nu le faci la playeri pe plac, te trezesti cu hate de la copii care cred ei ca stiu mai bine daca se face roleplay sau orice altceva si nu bagati moduri de 3gb in total, degeaba vi l-ati mai deschis am ajuns la peak-ul mta-ului. Link to comment
benzema100 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Poate un server cu gamemode de zombie, stiu ca ma jucam mult rau cand eram mic mode-uri de genul, escape zombie gen echipa sa ajunga intr-un punct unde trebuie sa evadeze si castiga. Link to comment
Hydra Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Nu se mai merita sa faci pe MTA nimic, mai ales la noi. Comunitatea e moarta, daca vreti sa faceti ceva schimbati-va pe FiveM chiar daca si pe FiveM in comunitatea romaneasca domina Roleplayu, atat putem ce sa facem Link to comment
FlorinSzasz Posted February 22 Share Posted February 22 Eu o sa incerc sa fac un fel de server cu freeroam/race/rpg/minigames/stunt poate un sistem cu magazine ce au stock propriu și unul cu organizați îți cumperi teren clădiri etc. nush cat o să prindă dar să fie acol o sa pun acol tot ce am văzut mai cool pe serverele de samp pe care am jucat cândva și ideile pe care le am. Nu sunt scripter pro cel mai mult intermediar însă am cunostințe cât să pun în scris ceea ce îmi propun. Lucrez de 2-3 ani la el dar pe perioade, în prezent am job și sunt și la faculta cumva il termin :)) poate până la vară Link to comment
Recommended Posts