Jump to content

GTA San Andreas MTA


Recommended Posts

Sziasztok!

Egy friss project megvalósításához szeretnénk összehozni egy csapatot. Komoly szándékkal szeretnénk nekivágni egy működőképes RolePlay szerver
létrehozásában és üzemeltetésében egyaránt. Ehhez viszont szükségünk lenne egy céltudatos csapatra akiknek a segítségével megvalósíthatjuk ezeket a terveket.

Pozíciók amik betöltésre várnak:
    -Fejlesztő - Scripter
    -Fejlesztő - Designer
    -Webfejlesztő
    -Modellező

Követelmények:

    -Korhatárt nem szabok meg mivel úgy gondolom, hogy nem ez az elsődleges szempont ami alapján meg kell ítélni egy embert.
    -Eltökéltség
    -Korrektség, megbízhatóság
    -Mentalitás és hajlandóság a csapatban való munkára
    -Nem követelmény de előnyt jelent ha rendelkezel valamilyen referenciával

Miért válassz minket?

    Kalkulációnk és a terveink szerint ez egy hosszú project lesz és a szerver elkészítése után a fejlesztésekre és a karbantartási munkálatokra is igényt tartanánk.
    A szerveren belül egy tisztességes pozíciót tölthetsz be és szabadidődben élvezheted az ebből származó előnyöket és juttatásokat.
    A vezetőség pozitív irányelvekkel rendelkezik.
    Természetesen ez egy fizetett munkalehetőség.     

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet és alkalmasnak érzed magad valamelyik pozíció betöltésére akkor nincs más dolgod mint privát üzenetben jelentkezni nálam.
Kérlek a jelentkezés tartalmazzon egy bérigényt, illetve ha van akkor referenciát is.

Link to comment

Nem értem, hogy miért jön ide kötekedni láthatóan rosszindulatból egy olyan ember akinek láthatóan súlyos értelmezési problémái vannak. Ha el tudná készíteni azt a projectet amit eltervezett akkor nyilván nem jönne ide és nem keresne embereket. Mit tesz hozza a projekthez? Leirta, hogy pénzbeli juttatásokat. Tudod ez így működik, van egy adott terv amihez olyan tudás szükséges amit jelenleg nem birtokol ezért fizet másnak érte. Nem is értem, hogy miért kell idejönni és kötekedni egy olyan emberrel aki segítséget kér es lehetőséget biztosít másoknak is akik ezzel foglalkoznak. Gondolkozz el ezen egy kicsit mert pont az ilyen mentalitas es  hozzaallas miatt ennyire rosz a magyar community. Tovabbi szép napot

Edited by Hls
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment

Én értelmezem félre? Én nem értelmeztem semmit félre barátom, én csak érdeklődtem.. A közösség viszont elmondom neked miért romlott meg az elmúlt pár évben. Mindenki saját szervert akar, pedig se a tudása se a képessége nem engedi, azt hiszi, hogy ha egy havi 1500 forintos VPS-t biztosit akkor minden meg van oldva, illetve egy 0 profittal rendelkező szerver x százalékát juttatás címszó alatt ígérget, de sok szerencsét, biztos vagyok benne, hogy találni fogsz fejlesztőket. 

Link to comment

Már a stílusból látszik ki tartozik abba a csoportba aki miatt romlik a színvonal. 'érdeklődés' címszóval kötekszel egy olyan topicban ahol valaki segítséget kér. Tökéletesen visszaadod az igazi magyar mentalitast. Honnan tudod te azt, hogy neki milyen képessége vagy milyen anyagi háttere van? Honnan tudod azt, hogy mi a terve? Miből gondolod, hogy 1500 forintos vpsen futtatná a szervert? Információ hiányában vagy barátom és ennek ellenére ítélkezel. Véleményed lehet, semmi gond nincsen azzal de ha nem építő jellegű akkor miért húzod le a masik embert? De te bizonyára az élet minden területén a toppon vagy es soha nem volt szükséged más ember szakertelmére. 

  • Like 1
Link to comment

Akkor most kinek is vannak szövegértelmezési problémai? Én azt mondtam, hogy azok az emberek rontják a közösséget, nem a srácról állítottam. Máskor inkább olvasd el figyelmesebben. Kötekedés lenne, ha megkérdezem, hogy ő pontosan mit is tenne egy szerver készítéshez? Ha igen akkor ne tudd meg mekkora beefet fog kapni másoktól.. :D

Link to comment
  • 2 weeks later...

@pa3ck A posztoló leírta, hogy ez egy fizetett munkalehetőség. Miután fizetett munkalehetőség, nem értem, hogy ebbe a posztoló miért ne nyújtana semmit. Ez a piac, kereslet-kínálat. Szerinted a vállalkozások miért vesznek fel fejlesztőket? Nem, nem azért hogy legyen a cégtulajdonos mellett még fejlesztő. Mellőzzük az ilyesfajta viselkedést. Köszönöm.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...